ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΥΑ)

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΥΑ)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΥΑ)

Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Από το 2001 κατοικεί και εργάζεται στο Νέο Κόσμο. Φοίτησε στο Αθλητικό Γυμνάσιο/ Λύκειο ως επίλεκτη αθλήτρια καλαθοσφαίρισης. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Οργάνωση-Διοίκηση Αθλητισμού του ΚΕΔΙΒΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε την αθλητική της σταδιοδρομία στο Σπόρτιγκ και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2014 με πληθώρα διακρίσεων. Από το 2001 έχει εργαστεί σε δημοτικά προγράμματα μαζικού αθλητισμού και σε αθλητικά σωματεία, ενώ διοργάνωσε αθλητικά events σε ανοικτά γήπεδα σε γειτονιές της Αθήνας (2013-2018). Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στα τμήματα υποδομών του ΓΣ Αρίων Αγίου Αρτεμίου και είναι υπεύθυνη για το καλοκαιρινό καμπ δημιουργικής απασχόλησης. Παράλληλα, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και το εμπόριο ειδών ανελκυστήρων.

Είναι αναπληρωτής γραμματέας του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Τρικόρυνθος. Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει βόλτες στην πόλη με τον σύζυγο της Αιμίλιο και τον σκύλο τους.