Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Η μαγεία τού να δίνεις 50% αύξηση στον εαυτό σου

Στην προχθεσινή (11/2) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της “Τεχνόπολης”, η πλειοψηφία έκανε δεκτή εισήγηση με την οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος της, κ. Μπιτζάνης, παραχωρεί στον εαυτό του αύξηση αποδοχών κατά 50% (!). Συγκεκριμένα, οι ετήσιες μικτές αποδοχές του σκαρφαλώνουν στα 51.666 από τα 34.557 ευρώ. Αντίστοιχη αύξηση εγκρίθηκε και για τον Πρόεδρο του οργανισμού, ενώ ακόμα μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση αποφασίστηκε για τον Αντιπρόεδρο. Κατανοούμε ότι ο κ. Μπιτζάνης ενδεχομένως ζήλεψε τις γενναιόδωρες αυξήσεις που έδωσε η κυβέρνηση στα ευνοούμενά της golden boys του Δημοσίου (βλ. ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ), δεν μπορούμε όμως παρά να δηλώσουμε την κάθετη αντίθεσή μας σε αυτήν την πρωτοβουλία του. Ο κ. Μπακογιάννης θα πρέπει να βάλει άμεσα φρένο στην άνεση με την οποία τα στελέχη που τοποθετεί σε διοικητικές θέσεις αξιοποιούν την εμπιστοσύνη του. Η ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης αποτελεί μονόδρομο.