«Με μεράκι και σχέδιο να αλλάξουμε την Αθήνα και τη ζωή μας»

«Με μεράκι και σχέδιο να αλλάξουμε την Αθήνα και τη ζωή μας»

 

«Δεν χρειάζεται πάντα να φέρνουμε μπροστά μας το θέμα της έλλειψης χρημάτων. Όταν θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα μπορείς να πετύχεις πολλά, αρκεί να υπάρχει όραμα, μεράκι και σχέδιο» δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης στο Mega και αναφέρθηκε στο θετικό κλίμα που διαμορφώνεται γύρω από την υποψηφιότητα του, καθώς ανεβαίνουν τα επίπεδα της αναγνωρισιμότητάς του, εκτιμώντας ότι αυτό θα αποτυπωθεί στις εκλογές.

Διαφοροποίησε τη θέση του από τους κλασικούς υποψηφίους δηλώνοντας τη δυσπιστία του στις εξαγγελίες. Αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα καθαριότητας που πρέπει να αντιμετωπίσει ο δήμος Αθηναίων και εντόπισε μεγάλο πρόβλημα στις περιοχές, γύρω από την Βαρβάκειο, στο Παγκράτι, στους Αμπελόκηπους με τα νοσοκομειακά απόβλητα, τον Κολωνό και τα Σεπόλια.

«Ας πάει στον ΟΑΕΔ να δει τι γίνεται ο κ. Σπηλιωτόπουλος» είπε ο Γ. Σακελλαρίδης συμπληρώνοντας ότι βρίσκεται σε ένα γυάλινο πύργο, όπως φαίνεται από τα ζητήματα που ανοίγει, που δεν έχουν καμία σχέση με τα καυτά προβλήματα των Αθηναίων. Τέλος εκτίμησε ότι ψάχνει να βρει σωσίβιο στο ζήτημα της δημαρχίας της Αθήνας, για να σώσει την προσωπική του καριέρα στην πολιτική.

Αναφορικά με τον κ. Καμίνη ο Γ. Σακελλαρίδης είπε ότι είναι «απών από τα προβλήματα της πόλης. Έγιναν απειροελάχιστα πράγματα σε σχέση με το μέγεθος των προβλημάτων και τις δυνατότητες της δημοτικής αρχής».

Ο Γ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι οι διαδηλώσεις είναι δικαίωμα των πολιτών, ειδικά στους καιρούς της κρίσης, με σωστή διαχείριση και συνεννόηση και όχι με νομοθετικές ρυθμίσεις μπορούν να διευθετηθούν τα προβλήματα στη συγκοινωνία που προκύπτουν από τις μικρές διαδηλώσεις.

Επεσήμανε την ξεκάθαρη αντίθεσή του στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή γιατί οι μικροέμποροι δεν μπορούν να επωμιστούν το κόστος του ανοίγματος την Κυριακή, ώστε να ανταγωνιστούν τα μεγάλα πολυκαταστήματα που δεν έχουν κόστος.

Τέλος, η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου είναι ένα έργο που έχει θετικά στοιχεία και ο δήμος Αθηναίων οφείλει να παρακολουθεί, ώστε να μην επιβαρύνονται οι γειτονιές κάτω από την Ομόνοια. Με σωστή μελέτη και πρόβλεψη μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.