«Πουθενά και τίποτα ο Καμίνης, ακραία λαϊκιστής ο Σπηλιωτόπουλος»

«Πουθενά και τίποτα ο Καμίνης, ακραία λαϊκιστής ο Σπηλιωτόπουλος»

 

Στο mega και την εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γ. Σακελλαρίδης, όπου μίλησε για τα θέματα της ιδιωτικοποίησης του νερού, τα δημοψηφίσματα και το debate, καθώς και για τους Γ. Καμίνη και Α. Σπηλιωτόπουλο.

 

Για το Γιώργο Καμίνη: 

«Τα τελευταία 3,5 χρόνια ο κ. Καμίνης τα έχει περάσει κλεισμένος μέσα στο γραφείο του, μέσα σε έναν γυάλινο πύργο. Αν ρωτήσετε τον κόσμο αν έχει δει τον κ. Καμίνη, αν έχει δει το έργο του κ. Καμίνη, θα σας πουν πουθενά και τίποτα. Ο κ. Καμίνης δεν έκανε πραγματικά τίποτα ως δήμαρχος της πόλης, για να μπορέσει να αφήσει ένα στοιχειώδες έργο, όχι κάτι μεγαλεπήβολο. Όποιον και αν ρωτήσετε, δεν μπορεί να σας πει ένα έργο».

Για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο: 

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανοίγει τα ζητήματα με ακροδεξιό και ακραία λαϊκίστικο τρόπο απλά και μόνο για να ψαρέψει σε θολά νερά. Η ατζέντα του κ. Σπηλιωτόπουλου είναι άσχετη με τα ζητήματα της πόλης. Ο ίδιος γνωρίζει ότι έχει βάλει και αυτός το χεράκι του και μέσα στην Βουλή και μέσα από την παρουσία του στην πολιτική σκηνή για να φτάσει και η χώρα και η πόλη σε αυτήν την κατάσταση. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει πρόταση στα μεγάλα ζητήματα, δεν έχει πρόταση για τα λουκέτα, δεν έχει πρόταση για την κρίση, για την ανεργία, για την κοινωνική κατάσταση».

Για δημοψηφίσματα και νερό: 

«Σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών δεν χωράνε δημοψηφίσματα. Δημοψήφισμα θα μπορούσε να ζητήσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος για το αν πρέπει να γίνει Mall δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος, για το οποίο ο κ. Καμίνης έχει δώσει έγκριση. Επίσης, να γίνει δημοψήφισμα για το νερό. Το Σαββατοκύριακο παραιτήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Σπηλιωτόπουλου από την ΔΑΚΕ – ΕΥΔΑΠ, ο κ. Αγγελάκης, επειδή ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν παίρνει θέση για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού. Όπου έχει γίνει ιδιωτικοποίηση του νερού, τα τιμολόγια έχουν εκτοξευθεί, η κατάσταση των υπηρεσιών παροχής έχει επιδεινωθεί και μεγάλα φτωχά κομμάτια του πληθυσμού έχουν αποκλειστεί από την πρόσβασή τους στο νερό. Εμείς ρωτάμε και τον κ. Καμίνη ποια είναι η θέση του για την ιδιωτικοποίηση του νερού».

Για το debate: 

«Καλούμε και τον κ. Καμίνη και τον κ. Σπηλιωτόπουλο και τους υπόλοιπους υποψηφίους να κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, να διασταυρώσουμε τα προγράμματά μας, να γίνει ανοιχτή, δημόσια κριτική στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και δημοκρατικού διαλόγου».