«Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος οι κύριοι Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος»

«Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος οι κύριοι Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος»

 

Τελικά οι κ.κ. Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος είναι οι δύο όψεις του ίδιου παλαιοκομματικού νομίσματος.

Ο υποψήφιος της ΝΔ Αρ. Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να καταπιεί την γλώσσα του κ. Μπαλτάκου, για να συνομιλήσει με την σειρά του με τον νεοναζί υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας. Υιοθετεί ακροδεξιές απόψεις, ουσιαστικά την ατζέντα της κυβέρνησης και της ΧΑ που βασίζεται στην ξενοφοβία, για να μας πει ότι «αισθανόμαστε ξένοι στην πόλη μας, μετανάστες στην ίδια μας την γειτονιά». Τη στιγμή που η κυβέρνηση που ανήκει και υπηρετεί είναι υπεύθυνη για το αίσθημα εγκατάλειψης που νοιώθουν οι πολίτες.

Την ίδια ώρα ο εκλεκτός των κυρίων Βενιζέλου, Πάγκαλου και Τζήμερου, Γ. Καμίνης, που έχει συμπλεύσει σε όλη του τη θητεία με την πολιτική της κυβέρνησης, ανακαλύπτει, αν και ακομμάτιστος…, την πολιτική και δηλώνει ότι τα «κυβερνητικά κόμματα, κυρίως ΝΔ και ΠαΣοΚ, βύθισαν τη χώρα»! Ποτέ, βέβαια, δεν είναι αργά αλλά ο κ. Καμίνης είναι ο δήμαρχος που συνεργάστηκε άψογα με τις κυβερνήσεις των μνημονίων και δεν άρθρωσε ποτέ ούτε μία λέξη διαμαρτυρίας, ενώ, μάλιστα, καλούσε με ύστατες δηλώσεις του σε υπερψήφιση του Μνημονίου ΙΙ «για το καλό της πατρίδας».

Οι πολίτες της Αθήνας έχουν και μνήμη και κρίση. Θα επιλέξουν την μεγάλη αλλαγή στην πόλη για να μπουν επιτέλους στο πρώτο πλάνο τα προβλήματα των ανθρώπων της πόλης.