Στις γειτονιές ο Νάσος Ηλιόπουλος: «Προτεραιότητα να δοθεί ζωή σε όλες τις γωνιές της Αθήνας»

Στις γειτονιές ο Νάσος Ηλιόπουλος: «Προτεραιότητα να δοθεί ζωή σε όλες τις γωνιές της Αθήνας»

Τους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας περπάτησε το πρωί της Τρίτης (28/05) ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, μαζί με μέλη της «Ανοιχτής Πόλης». Εκεί, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με νέους ανθρώπους, συνταξιούχους και εργαζόμενους.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, σε αυτές τις γειτονιές που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει. Όπως επανέλαβε, προτεραιότητα είναι να δοθεί ζωή σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και γωνιές της πόλης που για κάποιους άλλους είναι αόρατες.

Οι σημερινές περιοδείες ξεκίνησαν από τη Λέσχη Φιλίας Λαμπρινής και τη Λέσχη Φιλίας Γκράβας, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες, αλλά και οι άμεσες βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν στις υπηρεσίες του δήμου έτσι ώστε να δοθεί φροντίδα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ενώ συζητήθηκαν και παρεμβάσεις οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους.

Στη συνέχεια, ο Νάσος Ηλιόπουλος μαζί με μέλη της Ανοιχτής Πόλης επισκέφθηκαν τους εμπορικούς δρόμους του Παγκρατίου και συνομίλησαν με εμπόρους και εργαζόμενους.