Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Αθηναίων: Άλλο ένα επεισόδιο στη φίμωση του «Όχι»

Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Αθηναίων: Άλλο ένα επεισόδιο στη φίμωση του «Όχι»

logoAP-640-x-476Το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, κατόπιν μεθοδεύσεως της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων του κ. Καμίνη, έλαβε την πρωτοφανή και προκλητικά αντιδημοκρατική απόφαση, να μη διατεθούν κοινόχρηστοι χώροι στις καμπάνιες των πολιτών εν όψει του δημοψηφίσματος.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια απόφαση σε πλήρη ευθυγράμμιση με την άποψη του κ. Δημάρχου, όπως την εξέφρασε στην ομιλία του στο Σύνταγμα, ότι «αυτό το δημοψήφισμα είναι ντροπή και κουρελόχαρτο», υποβαθμίζοντας αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, που δίνει τη δυνατότητα στον Ελληνικό  λαό να πάρει το μέλλον στα χέρια του και να αναμετρηθεί με την Ιστορία.

Ο κ. Καμίνης μετά το κατέβασμα των αφισών του «Όχι», μετά την άλωση των διαδικτυακών ιστότοπων του δήμου Αθηναίων για την προπαγάνδα του «Ναι», μετά τις παραληρηματικές και διχαστικές ομιλίες  του για τη συνέχιση των μνημονίων και της λιτότητας, έρχεται να προσθέσει στο ρεπερτόριό του, τη φίμωση της ελεύθερης έκφρασης, με μεθοδευμένη  απόφαση  του δημοτικού συμβουλίου.

Μία φίμωση, βέβαια, που δεν είναι ισότιμη για τις δύο πλευρές, όπως υπονοεί ο κ. Καμίνης, από τη στιγμή που οι θιασώτες του ‘Ναι’ έχουν 24ωρη πρόσβαση και στήριξη  των  ΜΜΕ, πανικοβάλλοντας και τρομοκρατώντας τους πολίτες.

Η Ανοιχτή Πόλη, μαζί με τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας, δηλώνουμε ότι οι εκβιασμοί  και ο φόβος που καλλιεργούν οι καναλάρχες,  το απαξιωμένο πολιτικό προσωπικό, οι αυτόκλητοι σωτήρες, οι τραπεζίτες και οι ισχυροί της Ευρώπης, θα απαντηθούν την Κυριακή, με ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ.