Για την «επιχείρηση καθαριότητας» και φίμωσης από τον κ. Καμίνη

Για την «επιχείρηση καθαριότητας» και φίμωσης από τον κ. Καμίνη

logoAP-640-x-476Σύμφωνα με πολλές καταγγελίες πολιτών, ο Δήμος της Αθήνας έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία καθαριότητας της Αθήνας από τις αφίσες του ΟΧΙ. Μετά από όλα όσα έχει κάνει ο εκπρόσωπος του ακραίου νεοφιλελεύθερου κέντρου κ. Καμίνης, το τελευταίο διάστημα, το γεγονός αυτό φυσικά δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν. Είναι φανερό ότι το μπλοκ του ΝΑΙ -του οποίου προσπαθεί να ηγηθεί ο κ. Καμίνης προσβλέποντας σε πολιτικό ρόλο στο μέλλον- έχει επιλέξει τις μεθόδους του. Από το εξωτερικό ο κ. Ντράγκι φρόντισε να κλείσουν οι τράπεζες, ενώ στο εσωτερικό η προπαγάνδα των media (που ζουν χρόνια σε φορολογική ασυλία) έχει αφήσει τα προσχήματα στο πλάι και οι κάθε λογής εργοδότες απειλούν με απολύσεις, δεν πληρώνουν χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό.

 

Ο κύριος Καμίνης έχει την κατανόηση μας. Είναι πράγματι δύσκολο να πείσεις τον Ελληνικό λαό, αν δεν τον τρομοκρατήσεις, αν δεν κάνεις ακραία προπαγάνδα, αν δεν φτιάξεις πλαστά διλήμματα περί Ευρώπης και σίγουρα αν δεν φιμώσεις με κάθε δυνατό μέσο τις αντίθετες φωνές. Συνεπώς, οι τακτικές του είναι μονόδρομος αφού τα επιχειρήματα υπέρ της επαχθούς πρότασης-συμφωνίας των θεσμών λείπουν.

 

Ο κ. Καμίνης είναι μια φιγούρα που ο Ελληνικός λαός την έχει βρει πολλές φορές απέναντι του στην ιστορία του, στους αγώνες που έχει δώσει . Δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτήν την Ιστορική στιγμή. Καθείς εφ’ ω ετάχθη λοιπόν. Θυμίζουμε όμως στον δήμαρχο και τους φίλους του ότι τα μέσα δεν αγιάζουν, αλλά καθορίζουν τον σκοπό. Ποιος λοιπόν είναι ο σκοπός που υπηρετείται από την φίμωση της ελεύθερης έκφρασης