Επίσκεψη του Νάσου Ηλιόπουλου σε ΥΔΟΜ και ΟΠΑΝΔΑ

Επίσκεψη του Νάσου Ηλιόπουλου σε ΥΔΟΜ και ΟΠΑΝΔΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, συνεχίζει τις επισκέψεις και τις συνομιλίες του με εργαζόμενους σε σημαντικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Το πρωί της Τρίτης (2/4) επισκέφθηκε τη διεύθυνση της υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου (ΥΔΟΜ) και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας(ΟΠΑΝΔΑ). Εκεί συζήτησε, αλλά κυρίως άκουσε όσα είχαν να πουν οι εργαζόμενοι για την καθημερινότητα που βιώνουν στην εργασία τους, αλλά και τις προτάσεις τους.

Πληθώρα εργαζόμενων από την υπηρεσία της Πολεοδομίας επισήμαναν, κάτι που δεν ακούγεται για πρώτη φορά κατά τις επισκέψεις του Ν. Ηλιόπουλου στις υπηρεσίες του Δήμου, το ζήτημα της υποστελέχωσης.

Όπως εξήγησαν, την ίδια ώρα που καλούνται να εξυπηρετήσουν τον απαιτητικό σε αυτά τα θέματα, Δήμο Αθηναίων, η υπηρεσία τους καλείται να καλύψει και τους πέντε όμορους δήμους. Γεγονός που σε συνδυασμό με την υποστελέχωση του τμήματος είναι πρακτικά αδύνατον.

Από πλευράς του, ο Ν. Ηλιόπουλος στις συνομιλίες που είχε με τους εργαζόμενους των τμημάτων, οι οποίες έγιναν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, κυρίως άκουσε όσα είχαν να πουν οι εργαζόμενοι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη» υπογράμμισε πως τίθεται κάτι παραπάνω από πρακτικό ζήτημα, που πρέπει να επιλυθεί άμεσα εξ’ ολοκλήρου στις υπηρεσίες του Δήμου, όταν σημαντικοί τομείς ολοένα και υποστελεχώνονται.

Τέλος, εξήγησε στους εργαζόμενους πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους για να επιτευχθεί η δημιουργία της «Αθήνας από την Αρχή», ενώ τους ενημέρωσε για τις θέσεις της «Ανοιχτής Πόλης».