Γ. Σακελλαρίδης: «Μαζί και δίπλα στους κατοίκους για μια πόλη ζωντανή και ανοιχτή»

Γ. Σακελλαρίδης: «Μαζί και δίπλα στους κατοίκους για μια πόλη ζωντανή και ανοιχτή»

 

Στην γειτονιά των Αμπελόκηπων βρέθηκε σήμερα, Σάββατο, ο υποψήφιος δήμαρχος με την «Ανοιχτή Πόλη» Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Μίλησε με τον εμπορικό κόσμο της περιοχής, περπάτησε στην Λαϊκή της Δουκίσσης Πλακεντίας και συνομίλησε με ανθρώπους όλων των ηλικιών σε καφετέριες της Πανόρμου.

Κάτοικοι των Αμπελόκηπων μετέφεραν την αγωνία τους για όσα συμβαίνουν στη γειτονιά τους. Τα λουκέτα στα μαγαζιά, οι βρώμικοι κοινόχρηστοι χώροι, η εγκατάλειψη και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής αποτελούν βασικά προβλήματα, που απασχολούν όσους ζουν και εργάζονται στην περιοχή.

Επίσης, ο Γ. Σακελλαρίδης συζήτησε με κατοίκους τις προτάσεις της Ανοιχτής Πόλης για το γήπεδο του ΠΑΟ, τα Προσφυγικά, τα Κουντουριώτικα και το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Στο τέλος της περιοδείας, ο Γ. Σακελλαρίδης δήλωσε:

«Βρεθήκαμε σήμερα στην γειτονιά των Αμπελόκηπων. Δυστυχώς, η εγκατάλειψη της περιοχής από την παρούσα δημοτική αρχή είναι εμφανής. Από την πλευρά μας, ακούσαμε τα προβλήματα των κατοίκων. Οι αγωνίες τους είναι και δικές μας αγωνίες. Και τις λύσεις θα τις δώσουμε μαζί: για καθαρές γειτονιές, προστασία των ελεύθερων χώρων, για την αναβάθμιση της περιοχής, την τόνωση της τοπικής αγοράς, για να σταματήσουμε να βλέπουμε λουκέτα στις γειτονιές. Η Ανοιχτή Πόλη συνεχίζει όπως ξεκίνησε. Με συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις γειτονιές, μαζί και δίπλα στους κατοίκους για μια πόλη ζωντανή και ανοιχτή».