Γαβριήλ Σακελλαρίδης προς εργαζόμενους καθαριότητας:</br>«Αδιαπραγμάτευτος ο δημόσιος χαρακτήρας της διαχείρισης των απορριμμάτων»

Γαβριήλ Σακελλαρίδης προς εργαζόμενους καθαριότητας:
«Αδιαπραγμάτευτος ο δημόσιος χαρακτήρας της διαχείρισης των απορριμμάτων»

 

Στη διεύθυνση καθαριότητας στην Ιερά Οδό βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Σε ομιλία που πραγματοποίησε προς τους εργαζόμενους, λίγο πριν τα μεσάνυχτα και την έναρξη της βάρδιας, υπογράμμισε ότι ο δημόσιος χαρακτήρας της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι αδιαπραγμάτευτος.

«Μας απειλούν με το δίλημμα ή δημόσια καθαριότητα και βρώμικη πόλη ή ιδιωτική καθαριότητα και καθαρή πόλη. Η απάντηση είναι ότι ιδιωτική καθαριότητα σημαίνει και ακριβή υπηρεσία για τους δημότες και εργαζόμενοι-σκλάβοι και βρώμικη πόλη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης υπογράμμισε ότι η Ανοιχτή Πόλη και το λέει και το εννοεί, ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς από τους συμβασιούχους εργαζόμενους, επισημαίνοντας «μην πιστεύετε τον απερχόμενο Δήμαρχο, όταν λέει ότι δεν θα ασκήσει έφεση. Δεν το εννοεί, το χρησιμοποιεί προεκλογικά. Έχει κρυφή ατζέντα».