Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου για τον Κασιδιάρη κέρδισε το χειροκρότημα των σπουδαστών στο debate

Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου για τον Κασιδιάρη κέρδισε το χειροκρότημα των σπουδαστών στο debate

Το χειροκρότημα των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στο Νάσο Ηλιόπουλο, όταν ο υποψήφιος δήμαρχος, με την «Ανοιχτή Πόλη», απάντησε στην εξώδικη δήλωση που έστειλε στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος δήμαρχος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, ήταν ίσως το πιο φορτισμένο συναισθηματικά σημείο του χθεσινού debate και το μοναδικό χειροκρότημα που απέσπασε κάποιος από τους υποψηφίους.

Θυμίζουμε την τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από τους υποψηφίους να τοποθετηθούν σχετικά με το εξώδικο του Ηλία Κασιδιάρη:

«Είναι ξεκάθαρο από τη μεριά μας ότι με νεοναζί δολοφόνους δε κάνουμε κανένα διάλογο. Οι γειτονιές της Αθήνας είναι πολύ πιο ασφαλείς χωρίς της δράση της Χρυσής Αυγής. Έχω μεγαλώσει σε μια γειτονιά που ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει η δράση της, λίγα μέτρα πιο μακριά από τον Άγιο Παντελεήμονα. Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη να μη συζητάμε για τη θέση του κ. Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο αλλά για τη σχέση του με το σωφρονιστικό σύστημα», είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος.