Νάσος Ηλιόπουλος: Η στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της είναι κάτι παραπάνω από δέσμευση

Νάσος Ηλιόπουλος: Η στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της είναι κάτι παραπάνω από δέσμευση

Το Τμήμα Τεχνικών Συνεργείων της Διεύθυνσης Κτηριακής Υποδομής του Δήμου Αθηναίων επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης (19/3) ο Νάσος Ηλιόπουλος, όπου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για όσα έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους των τεχνικών συνεργείων που προσπαθούν από το δικό τους μετερίζι να βελτιώσουν την καθημερινότητα των Αθηναίων σε πρακτικό επίπεδο παρά, όπως διαπιστώθηκε και σήμερα, τη συνεχή υποβάθμιση της υπηρεσίας.

Η υποστελέχωση των τμημάτων με όλο και πιο μικρά συνεργεία που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα απαιτητικά δεδομένα του Δήμου Αθηναίων είναι εμφανής, σε έναν τομέα- φάντασμα για τους δημάρχους των τελευταίων ετών, όπως επισήμαναν εργαζόμενοι. Την ίδια ώρα, ζητήματα βασικής ασφάλειας, όπως αυτό της ανανέωσης του στόλου είναι σε αναμονή.

«Η στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της είναι κάτι παραπάνω από μία δέσμευση, αποτελεί βασική μας αρχή», επεσήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναδεικνύοντας την ανάγκη πραγματικής στήριξης της υπηρεσίας, ούτως ώστε η Αθήνα και οι άνθρωποι της να έχουν αυτό που τους αξίζει.