Περιοδεία Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην Κυψέλη. Καταλόγισε παλαιοκομματικές πρακτικές στον Καμίνη.

Περιοδεία Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην Κυψέλη. Καταλόγισε παλαιοκομματικές πρακτικές στον Καμίνη.

Μία μεγάλη βόλτα στην Κυψέλη πραγματοποίησε σήμερα ομάδα της Ανοιχτής Πόλης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γαβριήλ Σακελλαρίδη: από την πλατεία Αμερικής στην πλατεία Καραμανλάκη και μετά στην Φωκίωνος Νέγρη, για να καταλήξει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Η υποδοχή από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες ήταν ιδιαίτερα θερμή, με τον κόσμο να ζητά ανανέωση αλλά και μικρές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά του και κυρίως καθαριότητα. Θλιβερή ήταν η έρημη εικόνα της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης, η οποία μετά την «ανακατάληψή» της από την δημοτική αρχή, παραμένει ουσιαστικά κλειστή χωρίς ανθρώπους και δραστηριότητες.

Από την πλευρά του, ο Γ. Σακελλαρίδης σημείωσε ότι η γνωστή παλαιοκομματική πρακτική, που ακολουθεί ο κ. Καμίνης, να καθαρίζει ένα μήνα πριν τις εκλογές πλατείες και πεζόδρομους, που τα προηγούμενα χρόνια είχε παραδώσει στην βρωμιά και την εγκατάλειψη, αποτελεί κοροϊδία για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν συγκινούνται πια από τέτοιου είδους προεκλογικά πυροτεχνήματα. Τέλος, τόνισε ότι για την «Ανοιχτή Πόλη» αποτελούν προτεραιότητες, ιδιαίτερα για την πυκνοκατοικημένη Κυψέλη, τα ζητήματα αποκομιδής απορριμμάτων, ηλεκτροφωτισμού και τα μικρά έργα που θα δώσουν ανάσα στην περιοχή: μικροί πεζόδρομοι, μικρά πάρκα, φυτεύσεις σε πεζοδρόμια και σε αναξιοποίητους, ακάλυπτους χώρους.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Κυψέλη, περιοδεία, Ανοιχτή Πόλη