Εξαιρετικά πετυχημένη η χθεσινή βραδιά twitter του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. </br>Δημοφιλέστερο hashtag το #gabriel4ath!

Εξαιρετικά πετυχημένη η χθεσινή βραδιά twitter του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Δημοφιλέστερο hashtag το #gabriel4ath!

 

Την πρωτοβουλία να καλέσει σε μια ανοιχτή και ελεύθερη συζήτηση στο twitter πήρε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Δεν έφτιαξε απλώς το hashtag #gabriel4ath, αλλά για περίπου 3 ώρες συζητούσε online με περισσότερους από 800 χρήστες που συνολικά έκαναν πάνω από 3.000 tweets, ενώ απάντησε σε περίπου 150 ερωτήσεις σε μια προσπάθεια να καλυφθεί όλο το φάσμα των θεμάτων που μπήκαν.

Η επιτυχία της πρωτοβουλίας ήρθε αφενός λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής χρηστών με ερωτήσεις, σχόλια, αλλά και το αναγκαίο τρολάρισμα! Αφετέρου με την επιλογή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη να χρησιμοποιήσει το μέσο για να συζητήσει προσωπικά και όχι απλώς για να μαζέψει ερωτήσεις που θα φιλτράρουν δημοσιογράφοι, ως είθισται. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το #gabriel4ath έγινε το δημοφιλέστερο hashtag στο ελληνικό twitter.

Η Ανοιχτή Πόλη και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα συνεχίσουν να λαμβάνουν πρωτοβουλίες αδιαμεσολάβητης συζήτησης με τους πολίτες της Αθήνας τόσο στο διαδίκτυο, όσο και δια ζώσης.

 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Ανοιχτή Πόλη, hashtag, twitter
Το #gabriel4ath είναι από χθες το δημοφιλέστερο hashtag στο ελληνικό twitter!