Περιοδεία στου Γκύζη

Περιοδεία στου Γκύζη

 

Στη συνοικία του Γκύζη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Οι κάτοικοι του Γκύζη επεσήμαναν την αναγκαιότητα εξασφάλισης κατάλληλων υποδομών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους: ασφαλή πεζοδρόμια, λειτουργικές παιδικές χαρές, χώρους πρασίνου και ηλεκτροφωτισμό, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την ολιγωρία της δημοτικής αρχής στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, ο Γ. Σακελλαρίδης επισκέφθηκε την υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Γκύζη και Λεωφόρου Αλεξάνδρας, διαπιστώνοντας ότι – παρά τις αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου της 7ης κοινότητας – παραμένει σε άθλια και μη προσπελάσιμη κατάσταση.

Μετά το τέλος της περιοδείας, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε:

«Ακούμε τα προβλήματα των κατοίκων και μοιραζόμαστε τις ανησυχίες τους. Η συνοικία του Γκύζη αποτελεί μία ακόμη παραμελημένη περιοχή από την δημοτική αρχή του κ. Καμίνη. Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στις γειτονιές και η αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς. Μιλάμε με τον κόσμο, συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας και θέλουμε την επομένη των εκλογών να αλλάξουμε μαζί την Αθήνα».

 Γαβριήλ - Γκύζη 2

 

Γαβριήλ - Γκύζη 3