Ψυχραιμία κ. Καμίνη

Ψυχραιμία κ. Καμίνη

logoAP-640-x-476

Παρακολουθήσαμε χθες, το παραλήρημα καλλιέργειας φόβου και πανικού του κ. Καμίνη στην πλατεία Συντάγματος, στη συγκέντρωση των πολιτών που υποστηρίζουν το ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Δήμαρχος έχει αυτοαναγορευθεί σε επικεφαλής της εν λόγω καμπάνιας, και φυσιολογικό, αφού ήταν αυτός που επαιρόταν ως ο καλύτερος εφαρμοστής του μνημονίου, προβαίνοντας σε  χιλιάδες απολύσεις στο δήμο της Αθήνας , καλώντας μάλιστα και τους άλλους δημάρχους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Στη χθεσινή (30/6) ομιλία του στο Σύνταγμα, τη στιγμή που καλούσε σε ψυχραιμία και ενότητα, την ίδια στιγμή καλλιεργούσε το διχασμό, με εκφράσεις όπως «αυτό το δημοψήφισμα είναι ντροπή» και «μας καλούνε να αποφασίσουμε για ένα κουρελόχαρτο».

Εμείς, από την πλευρά μας, απλά θα τονίσουμε τη συμπαράταξη του κ. Καμίνη με τους δανειστές και ισχυρούς της Ευρώπης στην απαξίωση αυτής της κορυφαίας στιγμής για τη Δημοκρατία, όπου οι πολίτες παίρνουν την τύχη στα χέρια τους, και αποφασίζουν για το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους.

Στον παραλογισμό ότι η Δημοκρατία οδηγεί στη χρεοκοπία, που καλλιεργούν οι ελίτ της Ευρώπης και της Ελλάδας, θα απαντήσει ο Ελληνικός λαός την Κυριακή.

Μέχρι τότε, θα συνιστούσαμε στον κ. Καμίνη ψυχραιμία.