Στους δρόμους του Άγιου Παντελεήμονα με τον Νάσο

Στους δρόμους του Άγιου Παντελεήμονα με τον Νάσο

Στη λαϊκή αγορά του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη περπάτησε στη λαϊκή αγορά στην οδό Αλκαμένους μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης, συνομίλησε με τον κόσμο της περιοχής, με κατοίκους και με τους πωλητές. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε μαγαζιά της περιοχής και συζήτησε με τους καταστηματάρχες.

 7 άτομα, άτομα κάθονται και φαγητό

 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

 1 άτομο, γένι και γυαλιά

 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Νάσος Ηλιόπουλος άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα, τα παράπονα και τη δικαιολογημένη απογοήτευση σε μια από τις πιο εγκαταλελειμμένες γειτονιές της Αθήνας. Η έλλειψη κοινωνικών πολιτικών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και στην 6η δημοτική κοινότητα γενικά, η απουσία του Δήμου από μία περιοχή που «απέχει πολύ» από την Πλατεία Συντάγματος, έχει δώσει το χώρο για να αναπτυχθούν εκεί όλες οι πληγές της κρίσης.

 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και γένι

«Αυτήν την περίοδο περισσότερο ακούμε και λιγότερο μιλάμε», τόνισε πρόσφατα ο Νάσος Ηλιόπουλος και αυτό έγινε σήμερα και στη λαϊκή αγορά του Αγίου Παντελεήμονα.

 2 άτομα, γένι

Στο ίδιο πλαίσιο, την ερχόμενη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Νάσος Ηλιόπουλος θα βρεθεί στην ίδια περιοχή για τη συνάντηση της Ανοιχτής Πόλης, προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα των κατοίκων της 6ης Δημοτικής Κοινότητας. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21/1, ώρα 18.30, στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια, Σπάρτης 14, στην Πλατεία Αμερικής.