Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο «the TOC TV»

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο «the TOC TV»

Σε συνέντευξη του στο διαδικτυακό κανάλι «the TOC TV» με την Έλλη Στάη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανακοίνωσε την παρουσίαση του προγράμματος της «Ανοιχτής Πόλης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα θα τεθεί σε διαβούλευση με την κοινωνία.

«Δεν μας αρκεί το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στην Αʼ Αθήνας», είπε ο Γ. Σακελλαρίδης σημειώνοντας παράλληλα ότι «αυτό που μας διαχωρίζει από όλους τους άλλους συνυποψήφιους είναι η πολιτική κατεύθυνση που έχουν εκφράσει όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Όσον αφορά τον κ. Καμίνη, ο Γ. Σακελλαρίδης δήλωσε: «Ο κόσμος που ψήφισε τον κ. Καμίνη στις προηγούμενες εκλογές, έφαγε το πρώτο κρύο ντους το ίδιο βράδυ που κέρδισε τις εκλογές, όταν είδε τον κ. Παπανδρέου να λέει ότι νομιμοποιήθηκε η πολιτική του μνημονίου. Στη συνέχεια, ο προοδευτικός χώρος που στήριξε τον κ. Καμίνη δέχθηκε πολλές ψυχρολουσίες. Όποιος δει το πρόγραμμα που είχε το 2010 και τον απολογισμό που παρουσίασε το 2014, απογοητεύεται, βλέποντας ότι είναι μία εξαιρετικά συντηρητική υποψηφιότητα.»

Για τα θέματα καθαριότητας, ο Γ. Σακελλαρίδης είπε: «Θέλουμε καθαριότητα στους δρόμους; Σήμερα υπάρχουν 650 συμβασιούχοι που πρόκειται να απολυθούν. Αν απολυθούν, ποιος θα βγαίνει να καθαρίζει τους δρόμους;» και συμπλήρωσε ότι «οι συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες κοστίζουν περισσότερα χρήματα».

Για τον νεοναζιστή υποψήφιο, σημείωσε ότι «θα πάρει απάντηση από τους δημοκρατικούς πολίτες της Αθήνας, οι οποίοι έχουν την ωριμότητα να τον καταδικάσουν».