Δήλωση του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το κατέβασμα αφισών της Ανοιχτής Πόλης

Δήλωση του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το κατέβασμα αφισών της Ανοιχτής Πόλης

 

Αφού ψήφισε δύο Μνημόνια και δύο Μεσοπρόθεσμα προγράμματα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών, των οποίων η ζωή και η αξιοπρέπεια καταδυναστεύεται από την αφισορύπανση.

Θα ήταν πιο εποικοδομητικό να ζητήσει και αυτός από τον κ. Καμίνη να υπάρξουν σε όλους τους δημόσιους χώρους πλαίσια για νόμιμη αφισοκόλληση των υποψηφίων, όπως γίνεται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις, και όπως ζητάει επίμονα η Ανοιχτή Πόλη. Δυστυχώς δεν διαθέτουμε μεγαλοδημοσιογράφους που να προωθούν την υποψηφιότητά μας από τα κανάλια, να προβάλλουν κατά κόρον τις αναρτήσεις μας στο twitter,  και να επιδίδονται σε εξυπνακίστικες απόπειρες αποδόμησης των αντιπάλων μας, πλεονεκτήματα που διαθέτουν  οι υποψήφιοι του Μνημονίου.

Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τον κ. Σπηλιωτόπουλο να αφήσει τα φτηνά επικοινωνιακά  τεχνάσματα που τον κάνουν αντικείμενο διακωμώδησης στα κοινωνικά μέσα, και να προσέλθει σε έναν ουσιαστικό διάλογο για τα προβλήματα της Αθήνας και των ανθρώπων που την κατοικούν.  Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκδηλώνει την αγωνία του για την εκλογική επιβίωση του πολιτικού του χώρου και της υποψηφιότητάς του στις εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας.