Συνάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού

Συνάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, συναντήθηκε με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού. Συνομίλησαν για κομβικά ζητήματα στη λειτουργία της πόλης που επηρεάζουν τόσο τον επαγγελματικό κλάδο της τουριστικής δραστηριότητας όσο και τους κατοίκους.

Τα θέματα της καθημερινότητας είναι ζωτικής σημασίας για τον τουριστικό κλάδο και σχετίζονται με την καθαριότητα, τη βιώσιμη κινητικότητα, τον ηλεκτροφωτισμό αλλά και  την ασφάλεια. Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν οι  οικονομικές και κοινωνικές μεταβολές  που έχουν επέλθει λόγω της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης της  βραχυχρόνιας μίσθωσης . Η «Ανοιχτή Πόλη» έχει επεξεργαστεί, διεξοδικά, στο πρόγραμμά της τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχων Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχωνπροέταξαν από κοινού το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συμφώνησαν στην ανάγκη άμεσης εφαρμογής της ανακύκλωσης στην πηγή με αμοιβαία εκατέρωθεν οφέλη.

Καταλήγοντας, ο Νάσος Ηλιόπουλος, διατύπωσε την δέσμευση για θεσμικά κατοχυρωμένο διάλογο των επαγγελματιών με τον Δήμο, από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Στη συνάντηση, εκτός του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, Νάσου Ηλιόπουλου, έλαβαν μέρος: η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού, κα Λαμπρινή Καρανάσιου – Ζούλοβιτς και ο γ.γ. της Ένωσης, κ. Ευγένιος Βασιλικός.